This post will soon be translated

DELINUS heeft met volgende theatergroepen intensief samengewerkt:

TUIG : Tocht (2006)

De voorstelling ‘Tocht’ van Theatergroep Tuig is een 100 meter lange theatrale interactieve installatie waar je als publiek doorheen loopt en je niet alleen je eigen voorstelling maakt maar ook die van het publiek om je heen en buiten de installatie.

TUIG : Eindspektakel Oerol (2005)

Tuig, Silotheater, Michel Crespin, Jos Zandvliet en de franse vuurwerkgroep Art Ephemère bouwden speciaal voor Oerol een verdronken dorp dat ten prooi viel aan de Engelsen.

Twee weken lang werd er op het groene strand gebouwd en gerepeteerd aan deze voorstelling die vrijwel geheel op locatie ontstond.

TUIG : Tegenwind (2004-2005)

Een oude windmolen is het decor waar de smid (Delinus) een ogenschijnlijk mooi leven lijdt. Halverwege de voorstelling doet het verval zijn intrede en probeert de smid zijn zaak te redden. Als alles verloren lijkt te zijn, geeft hij zich over aan de verandering en begint aan een nieuw bestaan.

TUIG : Salto Vitale (2002-2005)

Salto Vitale is een voorstelling die zich afspeelt tussen 0 en 14 meter hoogte. Een houten constructie, met bovenop een man, wordt centimeter voor centimeter door mankracht omhoog gewerkt. Water, lucht en vuur spelen hierin een belangrijke rol. Elke kracht draagt op zijn eigen manier bij aan het eindresultaat, de sprong.

WARNER & CONSORTEN : Living things (2003)

In Kenia, Nairobi gaat W & C een samenwerking aan met de C.H.A.P.S (Community Health Awareness Puppeteers). In korte tijd maken ze een voorstelling waarin de beeldtaal van W&C wordt vermengd met het vermogen van de C.H.A.P.S om alledaagse objecten tot leven te wekken.

WARNER & CONSORTEN : Kopkisten (2002)

In Kopkisten gaat W&C een samenwerking aan met Jim Whiting. Deze beeldende voorstelling in de voormalige Drukkerij Noordholland in Hoorn is een reis voor het publiek door een ongewone wereld vol machines en mechanieken.

ARTEMIS : Katharina Katharina in het Ganzenbord (2002)

In een grote hal van een verlaten koekjesfabriek in Den Bosch speelt Artemis een voorstelling met een monumentaal decor en een uitbundige vormgeving.

Over een bijzonder meisje dat geconfronteerd wordt met de bizarre wendingen van het bestaan.